Wie ben ik?

Mijn naam is Leila Chatbri, geboren in 1980 te Wilrijk.

Als kind wist ik al dat ik baby’tjes wou verzorgen als ik later groot was. De studierichting kinderzorg was voor mij dan ook een vanzelfsprekende keuze. Tijdens mijn laatste jaar deed ik een fijne stage op materniteit en daar werd een vroedvrouwzaadje geplant. Toen ik op een volgende stage in een kinderdagverblijf meteen vast werk kreeg aangeboden, verdween het idee om verder te studeren naar de achtergrond.  17 jaar heb ik daar met veel plezier gewerkt en baby’s zowel cognitief, motorisch als emotioneel mogen stimuleren, ondersteunen en zien opgroeien tot zelfstandige kleuters.

In 2001 en 2004 werd ik gezegend met het grootste geluk, ik werd mama van Ilias en Jasmina. Hierin vond ik genoeg uitdagingen voor enkele jaren. Terwijl mijn baby’s groeide, groeide ik als mama met hen mee en ik werd een “rijker” mens dankzij de inzichten die ze me gaven.

Toen mijn kinderen groter werden was het tijd om dat vroedvrouwzaadje, dat telkens terugkwam in alle aspecten van mijn leven te voeden. 4 jaar lang combineerde ik mijn opleiding tot vroedvrouw via afstandsonderwijs met mijn gezin en werk in het kinderdagverblijf. In 2015 werd mijn tweede grootste droom waar;

Ik ben vroedvrouw!

Net als het moederschap, is ook vroedvrouw zijn een proces in voortdurende ontwikkeling. Zo blijf ik me verder bijscholen door tal van opleidingen die mij een volledigere vroedvrouw maken om jullie de beste zorg te kunnen bieden.

  • Levensreddend handelen bij baby’s en kinderen (2016-2017-2021)
  • Postpartum consulente (2018)
  • Perinatale sensibilisatie (2019)
  • HypnoBirthing® (2019)
  • Preconceptioneel lifestyle consulente (2021)
  • Dunstan babytaal, basisopleiding (2022)
  • Zwangerschapsmassage (2023)
  • Voetreflexologie in de zwangerschap en tijdens de geboorte (2023)

The greatest joy is to become a mother;
the second greatest is to be a midwife

Norwegian Proverb

Vroedvrouw Leila - Wie ben ik

Maak een afspraak

Heb je een vraag of had je graag een afspraak gewenst? Neem dan zeker contact met me op!

Ik ben telefonisch 7 op 7 bereikbaar voor dringende vragen.