Recensies

Toegewijd, gepassioneerd, hulpvaardig, …

Haar oprechte en liefdevolle kennis is enorm.Dankzij Leila beleefde ik mijn zwangerschap met volle deugd. Ze gaf mij en men partner rust zodat we konden stralen en met veel moed aan ons hoofdstuk konden beginnen. 

Door mij de optimale begeleiding te geven,verliep alsook de borstvoeding vlekkeloos.

Ik en mijn baby waren een perfect team. Dit is een wens van elke mama!

Wij kennen Leila als een warme vroedvrouw die in de eerste plaats luistert naar jou als kersverse ouder. Ze neemt twijfels of vragen weg door mee na te denken over oplossingen die het beste werken voor jouw gezin.

Ik had bij mijn eerste zwangerschap geen vroedvrouw. Toen we na lang tijd proberen weer zwanger werden wou ik me goed laten omringen.

Mijn eerste ontmoeting met de vroedvrouw in de zwangerschap was meteen emotioneel,  ik kon mezelf zijn bij Leila en ik kon mijn hart luchten bij haar. 

Onze kleine Dua werd met een keizersnede geboren en dat was echt geen leuke ervaring, ik was niet goed verdoofd en had dus echt pijn maar werd niet serieus genomen.

Niemand geloofdde mij, waardoor ik het mentaal erg zwaar had die eerste weken. Maar ze zeggen, na regen komt zonneschijn en het is zo want vroedvrouw Leila heeft me gesteund en geloofdde mij en praatte met me elke bezoek dat ze kwam. Ik ben haar enorm dankbaar dat ze mij een luisterende oor heeft aangeboden, ze heeft me geholpen met borstvoeding, met flesvoeding & met mijzelf

Bedankt Leila!

Zwanger zijn, bevallen, de kraamtijd, alles temidden van corona… Nog nooit voelde ik me zo alleen en onbegrepen. Gelukkig was er Leila!

Vragen over de zwangerschap? Leila! Vragen over spontaan in arbeid gaan? Leila! Vragen over een eventuele inleiding? Leila! Vragen over de bevalling? Leila! Geboorteplan? Leila! Borstvoeding? Leila! Geen vraag waarop het antwoord anders was.

Geen familie, vrienden die me konden helpen, gerust stellen, gezelschap houden, moed inspreken… Maar Leila, die stond altijd voor ons klaar. Eender welke vraag, eender welk moment, ze was daar. Zonder haar hadden wij wellicht geen borstvoedingsverhaal gehad, of toch geen dat langer dan een dag geduurd zou hebben. 

Heel dankbaar voor alle hulp, info en steun die ze ons bracht.