Over Leila …

HypnoBirthing voor onze derde buikgeboort

Onder het motto “beter laat dan nooit”, wil ik je heel graag nog bedanken.

Na een eerste spoedkeizersnede onder volledige narcose en een tweede geplande keizersnede met een enorme schrik, had ik me bij de laatste zwangerschap voorgenomen jou al prenataal te contacteren.

Ik wilde me beter voorbereiden op de geboorte en vooral beter kunnen omgaan met de angst.

We volgden de cursus HypnoBirthing bij jou, specifiek voor onze buikgeboorte en haalden er wel  interessante informatie en tips&tricks uit. Ik voelde me in ieder geval al veel beter voorbereid.

Dan was daar de grote dag…

De uren voor de sectio begon de angst/paniek met momenten weer over te nemen maar met tips die we hadden meegenomen uit de cursus, is het Bert en mezelf toch gelukt op een relatief rustige manier te bevallen.

Het was spannend, maar het was een mooie buikgeboorte waar ik met veel liefde aan terugdenk.

En daar zijn we je heel erg dankbaar voor!

Liefs,

Stephanie

Stephanie
mama van Viktor, Arthur en Gaston

Zo jammer dat we je

Zo jammer dat we je niet kenden bij onze tweeling maar we zijn zo blij dat je er was bij Cass en Noah.

Geen enkele vraag was er 1 teveel. Altijd een snelle reactie en een eerlijk antwoord. Super lieve en warme vrouw!
Dat we je eeuwig dankbaar zijn wist je al maar ik raad echt iedereen een lieve vroedvrouw als jij aan!

Jammer dat er voor ons geen babytjes meer gaan komen 🤪🤪.

Gelukkig heeft Noah nog vaak kunnen zwemmen in de Spa want ook dat is genieten!

Shana
Sepp, Matz, Cass en Noah

Als kersverse ouder kan de

Als kersverse ouder kan de ervaring van het verwelkomen van een eerste kindje overweldigend zijn, doorspekt met angst en onzekerheid. Gelukkig kwam daar vroedvrouw Leila, een ware engel die mijn angsten wist te overwinnen met haar geruststellende adviezen en begeleiding. Vanaf het moment dat ik haar ontmoette, voelde ik me meteen op mijn gemak. Haar warme liefde en kalme aanwezigheid gaven me het vertrouwen dat ik nodig had in die kwetsbare periode. Haar deskundigheid en ervaring waren voelbaar in elke interactie, en ik wist dat ik in goede handen was. Wat ik het meest waardeerde aan Leila was haar eerlijkheid. Ze schuwde niet om moeilijke onderwerpen aan te snijden of om eerlijke antwoorden te geven op mijn vragen, zelfs als die antwoorden niet altijd waren wat ik wilde horen. Haar oprechtheid gaf me de kracht om mijn eigen angsten te confronteren en te overwinnen, wetende dat ik altijd op haar kon rekenen voor steun en begeleiding. Haar adviezen waren goud waard. Of het nu ging om praktische tips of emotionele ondersteuning tijdens de postpartumperiode, haar wijsheid en zorgzaamheid waren onbetaalbaar. Dankzij haar begeleiding voelde ik me zelfverzekerder in het ouderschap. Als ik terugkijk op die bijzondere tijd, ben ik haar ontzettend dankbaar. Haar toewijding aan haar vak en haar onvoorwaardelijke steun hebben een blijvende indruk op mij achtergelaten. Leila was niet alleen een professional, maar ook een bron van troost en kracht in een van de meest transformerende periodes van mijn leven.

Sara
Anouar & Ishaaq

Iets meer dan 2 jaar

Iets meer dan 2 jaar geleden heb ik Leila leren kennen toen ik op zoek was naar een vroedvrouw. Vanaf het eerste moment heeft ze ons bijgestaan en geholpen. Als er vragen waren, was ze de eerste om deze te beantwoorden!

Intussen hadden we elkaar al een tijdje niet meer gezien, maar afgelopen maandag mocht ik genieten van een zalig massage (ben wel niet zwanger 🙊),compleet ontspannen om de week te beginnen – Heerlijk!

Super bedankt lieve Leila. Je bent goud waard! ❤️

Evelyne
Myla

Altijd even rustig, begripvol, warm,

Altijd even rustig, begripvol, warm, zacht en liefdevol in de omgang met mij, met onze baby en met ons hele gezinnetje. Alles wat je je kan wensen als nieuwbakken mama met heel veel vragen. Ik voelde me gedurende de hele begeleiding zo omarmd door haar en daar ben ik eeuwig dankbaar voor. Zoals Leila is er maar één, wat een (vroed)vrouw!

Charlotte
Julien

Leila heeft mij heel goed

Leila heeft mij heel goed geholpen met ons zoontje en met de borstvoeding. Zonder haar was het nooit gelukt om borstvoeding te blijven geven. Zij was er altijd voor mij en ons zoontje als we haar nodig hadden, ook in het weekend. Ze is een lieve, optimistische vrouw met een enorm charisma en heeft mij super gemotiveerd en gerustgesteld tijdens de borstvoedingsperiode. Leila is echt de beste!

Oumaima
Mama van Adam

Een vroedvrouw?

Een vroedvrouw? Wij vroegen ons destijds af waarom heb je dat nodig? Wij hebben de beslissing pas genomen na de bevalling maar geen seconde spijt van gehad!
Ja wij hadden spijt dat we pas na de bevalling contact hebben opgenomen.
Als we het opnieuw zouden doen zouden we vanaf dag 1 terug contact opnemen met leila. Ze was voor ons de beste vroedvrouw die wij ons konden wensen.
Ze stond altijd voor ons klaar dag/nacht, week/weekend.
Het maakte niet uit voor Leila met al onze vragen konden we bij haar terecht en heeft ons steeds goed geholpen zowel voor de kleine Amélie als voor de mama toen ik het moeilijk had, wij zouden haar iedereen aanraden!

Shari
Mama van Amélie

Je kan je geen betere

Je kan je geen betere vroedvrouw wensen !
Een lieve gepassioneerde vrouw die vooral naar je luisterd en haar tijd neemt tijdens haar bezoek…
En daardoor kan ze jezelf en je baby perfect opvolgen!

Sarah De Pauw
Georges Beckers

Leila is een super lieve

Leila is een super lieve vroedvrouw die steun en geruststelling bied, alles wat een kers verse mama nodig heeft.

Ze geeft je echt de tijd die je nodig hebt om alle vragen te stellen die wilt en legt alles super grondig uit.

Ze is ook super makkelijk te bereiken als je vragen hebt kan ik gewoon een whatsappje sturen. Ik voel me echt op mijn gemak bij leila en ik kan echt iedereen leila aanraden. Super vrouw !

Kawtar
Mehdi

Een hele lieve, warme vrouw!

Een hele lieve, warme vrouw! Besteedde zowel aandacht aan de baby, als aan mij als nieuwe mama. Ook is ze altijd bereikbaar en zal ze heel veel moeite doen om je te helpen. Ik had een moeilijke en pijnlijke borstvoedingsstart, maar met de hulp van Leila is het helemaal goed gekomen!

Sofie
Isa

Heel vriendelijke & behulpzame vrouw

Heel vriendelijke & behulpzame vrouw ! Een echte aanrader . Bij eventueel een volgend kindje ga ik haar zeker terug contacteren ! Super makkelijk bereikbaar bij eventuele vragen over je kleintje. Ik heb haar nogal last minute gecontacteerd & toch is ze de dag na bevalling al langsgekomen ! Een topvrouw !

Shauni
Vik

Wat een geweldige vroedvrouw!

Wat een geweldige vroedvrouw! Een rots in de branding voor alle kersverse ouders en hun baby. Ze stond ons bij vanaf de zwangerschap en de eerste weken na de geboorte. Ze versterkte en ondersteunde ons als ouders op een heel respectvolle en mooie manier. De beste raad die ik nooit zal vergeten, kreeg ik van haar; ‘Luister naar je eigen moedergevoel, wat iemand ook zegt.’
Ik wens iedereen een Leila in zijn leven toe!

Eef
Mama van Emma

Ik heb u gecontacteerd op

Ik heb u gecontacteerd op aanraden van een vriendin die ooit met u samen heeft gewerkt. Ik wist helemaal niet wat ik mocht verwachten. Little did I know dat jij ons lichtpuntje en begeleider ging worden in het mooiste avontuur van ons leven. Vóór ik u ontmoette had ik enorm veel schik van een bevalling, door onwetendheid en horror verhalen die mijn leven bleven binnenstromen. Na uw begeleiding, Hypnobirthing lessen en onze vele gesprekken keek ik er naar uit om te bevallen en ons ventje te ontmoeten.
Nu is Aleks ondertussen 7 maandjes en kijk ik gelukkig terug naar mijn zwangerschap en bevalling. Dank u 🙏

Eef
Mama van Aleks

Van een topvroedvrouw gesproken! Leila

Van een topvroedvrouw gesproken! Leila was (en is nog steeds) onze steun en toeverlaat als het aankomt op onze 2 bengels. Heerlijk, hoe ze die eerste weken haar tijd neemt om met regelmaat binnen te springen om te kijken hoe het gaat met de baby én mama. Dag en nacht staat ze paraat. Met elke twijfel of onzekerheid kan je bij haar terecht.
Als ze bij je thuis binnenkomt, vult ze je woonkamer met warmte die ze uitstraalt door de passie die ze met zich meedraagt in haar job als vroedvrouw. Wat een geluk dat jij onze vroedvrouw bent!

Maureen
Mama van Jack & Gemma

Wij hebben jou gekozen op

Wij hebben jou gekozen op aanraden van vrienden en geen minuut spijt van gehad! Wat een vroedvrouw!!! Altijd een luisterend oor, geen oordelen of meningen, altijd neutraal. Ik voelde me enorm gesteund door jou als net mama-zijnde! Ik zal je aan iedereen aanraden!! Jij hebt van mijn zwangerschap en bevalling een heel positieve ervaring gemaakt waarin ik me heel comfortabel voelde doordat wij zo voorbereid en geïnformeerd waren! Eeuwige dankbaarheid!

Lenka Blanckaert
Mathis

Wat een vroedvrouw!Ik kan het

Wat een vroedvrouw!
Ik kan het niet beter omschrijven dan dat. Ik moet eerlijk toegeven dat ik initieel niet echt van plan was om voor een vroedvrouw te gaan. Mijn beeld hiervan was iemand die de zorg van je baby afneemt en alles in jouw plaats doet. Na wikken en wegen toch Leila maar een berichtje gestuurd. Zij stond direct voor ons klaar en hoe! Dit is meer dan alleen een vroedvrouw voor ons. Ze is onze rots in de branding, therapeute, adviseur over de stomste vragen met bijhorende prachtige foto’s en na al die tijd ook echt gewoon een vriendin geworden.
Ik weet zeker wie te bellen eens we een volgende kindje willen. Met Leila erbij zijn wij meer op ons gemak in die hectische rollercoaster die het krijgen van een baby met zich meebrengt. Ze heeft iets kalmerends dat ze uitstraalt waardoor je praktisch onmiddellijk tot rust komt als ze de kamer binnenwandelt.
Over diezelfde rust gesproken is ook haar babyspa een echte aanrader. Onze dochter is een enorm moeilijke slaper, maar kwam hier zodanig tot rust dat ze gelijk in slaap viel. We zijn hier 3x met haar geweest en telkens opnieuw sliep ze vlak na de sessie of zelfs al tijdens de sessie. Geweldig hoe ontspannend het kan zijn en wat voor ontspanning dat weer naar jou als ouder geeft. Jammer dat ze er nu te groot voor is of wij gingen nog steeds langs.
Leila, dikke merci voor alles en tot de volgende baby!!

Jolien
Noa

Toen ik bij mijn eerste

Toen ik bij mijn eerste bevalling nog in het ziekenhuis lag, kreeg ik plots te horen dat de vroedvrouwen van de dienst daar niet tot bij ons thuis konden komen (te ver). Ik moest dus halsoverkop zoeken naar een nieuwe vroedvrouw bij ons in de buurt. Leila stond als eerste op het lijstje. Zij stond meteen klaar om ons te helpen! En wat een redende engel dat ze was. Ik had het de eerste dagen heel moeilijk, was heel onzeker, heel angstig. De babbeltjes met Leila hebben mij hier echt doorgehaald. Geen regeltjes, geen schema’s, geen “moeten”, maar aanvoelen, nabijheid, geduld,…

Bij mijn tweede zwangerschap was Leila een van de eerste die wist dat ik terug zwanger was. En ook nu heeft zij ons enorm geholpen. Ook toen ik aangaf het wat moeilijk te hebben, was zij opnieuw een luisterend oor en heeft ze mij meteen doorverwezen naar verdere hulp.

Ook hebben we met ons tweede kindje gebruik gemaakt van de baby spa. Wat heeft ons dochtertje hiervan genoten! Een heerlijke massage gevolgd door een zalig bubbelbadje.

Je kan tijdens je leven mensen tegen komen die een verschil kunnen maken en die je altijd bij zullen blijven. Leila is zo iemand. Ik zal ze altijd enorm dankbaar zijn voor al haar hulp.

Sarah
Lauren en Eline

Na een minder vlotte geboorte van mijn zoontje Arthur (eerste kindje), had ik vooral nood aan rust & geborgenheid. Genieten van mijn nieuw gezin.
Maar zelfs in het ziekenhuis begon mijn mama-verhaal met ‘regeltjes’: ik moést blijven, ik mócht geen bijvoeding geven, de tv in mijn kamer moést stil, ik moést continu aanleggen en dat laten zien, … Mijn ervaring was dat zelfs de verpleegsters en vroedvrouwen in het ziekenhuis heel veroordelend overkwamen. En de buitenwereld gaf ook enkel (ongevraagd) advies, zonder naar me te luisteren.
Ik voelde me een super slechte moeder. Ik was dus ook na de bevalling héél snel emotioneel uit balans.

En toen wandelde Leila in mijn kamer. Ik voelde me onmiddellijk rustiger en de druk viel van mijn schouders.
‘Want het gevoel van de mama is meestal juist’, zei ze. Dus ik gaf wél een bijvoeding. Ik luisterde wél naar mezelf.

Toen Leila ons thuis verder begeleidde, was zij ook meteen mijn eerste introductie tot mild ouderschap. Geen absurde regeltjes meer maar luisteren naar mijn lijf en mijn baby.

Het heeft nog een aantal jaren geduurd maar ondertussen ben ik een (milde) mama die eigenlijk goed weet wat ze doet. Ik schaam me ook niet (meer) om mezelf een moederkloek te noemen.

Bij ons tweede kindje heeft Leila ervoor gezorgd dat ik geloofde dat ik natuurlijk kon bevallen. De gynaecoloog beweerde dat ik opnieuw ingeleid moest worden (horrorgedachte na slechte geboorte van ons eerste kindje). Inleiden is natuurlijk soms nodig, maar in mijn geval was dat eerder omdat het goed uit kwam in de agenda van de dokter. Soit, ik wou écht niet ingeleid worden en wou zó graag natuurlijk bevallen. Leila verwees me door naar Sabine van Azura (nog zo’n topper trouwens) voor voetreflexologie. Een aantal dagen later werd Emilie op natuurlijke wijze geboren.

Mijn vroedvrouw geloofde in mij en daardoor geloofde ik ook in mezelf.
Ik geloof dat geen enkele mama (to be) een betere vroedvrouw dan Leila kan hebben ❤

Alissia
Arthur en Emilie

Wat een geluk dat we

Wat een geluk dat we Leila hebben gekozen als vroedvrouw. Al snel voel je je helemaal op je gemak bij haar. Ze is heel professioneel en vriendelijk. We konden echt alles aan haar vragen en kregen heel snel een antwoord.

Haar kennis over borstvoeding brengt ze op een duidelijke manier over.

Haar manier van aanpak naar zowel baby als mama is zorgzaam en warm.

Bij een volgend kindje twijfelen we niet om haar terug aan te spreken!

Sanne, Yannick en Finn

Sanne
Mama van Finn

Zwanger zijn, bevallen, de kraamtijd,

Zwanger zijn, bevallen, de kraamtijd, alles temidden van corona… Nog nooit voelde ik me zo alleen en onbegrepen. Gelukkig was er Leila!

Vragen over de zwangerschap? Leila! Vragen over spontaan in arbeid gaan? Leila! Vragen over een eventuele inleiding? Leila! Vragen over de bevalling? Leila! Geboorteplan? Leila! Borstvoeding? Leila! Geen vraag waarop het antwoord anders was.

Geen familie, vrienden die me konden helpen, gerust stellen, gezelschap houden, moed inspreken… Maar Leila, die stond altijd voor ons klaar. Eender welke vraag, eender welk moment, ze was daar. Zonder haar hadden wij wellicht geen borstvoedingsverhaal gehad, of toch geen dat langer dan een dag geduurd zou hebben.

Heel dankbaar voor alle hulp, info en steun die ze ons bracht.

Femke
mama van Valerie

Ik had bij mijn eerste

Ik had bij mijn eerste zwangerschap geen vroedvrouw. Toen we na lang tijd proberen weer zwanger werden wou ik me goed laten omringen.

Mijn eerste ontmoeting met de vroedvrouw in de zwangerschap was meteen emotioneel, ik kon mezelf zijn bij Leila en ik kon mijn hart luchten bij haar.

Onze kleine Dua werd met een keizersnede geboren en dat was echt geen leuke ervaring, ik was niet goed verdoofd en had dus echt pijn maar werd niet serieus genomen.

Niemand geloofdde mij, waardoor ik het mentaal erg zwaar had die eerste weken. Maar ze zeggen, na regen komt zonneschijn en het is zo want vroedvrouw Leila heeft me gesteund en geloofdde mij en praatte met me elke bezoek dat ze kwam. Ik ben haar enorm dankbaar dat ze mij een luisterende oor heeft aangeboden, ze heeft me geholpen met borstvoeding, met flesvoeding & met mijzelf

Bedankt Leila!

Mina, Dua, Sera & Omer

Wij kennen Leila als een

Wij kennen Leila als een warme vroedvrouw die in de eerste plaats luistert naar jou als kersverse ouder. Ze neemt twijfels of vragen weg door mee na te denken over oplossingen die het beste werken voor jouw gezin.

Merel, Nathalie en Jeroen

Toegewijd, gepassioneerd, hulpvaardig, … Haar oprechte

Toegewijd, gepassioneerd, hulpvaardig, …

Haar oprechte en liefdevolle kennis is enorm.Dankzij Leila beleefde ik mijn zwangerschap met volle deugd. Ze gaf mij en men partner rust zodat we konden stralen en met veel moed aan ons hoofdstuk konden beginnen.

Door mij de optimale begeleiding te geven,verliep alsook de borstvoeding vlekkeloos.

Ik en mijn baby waren een perfect team. Dit is een wens van elke mama!

Evelyn
Mama van Céleste

Een vroedvrouw… Wat is dat?

Een vroedvrouw… Wat is dat? Waarom heb ik dat nodig? Die vragen spookte lang door mijn hoofd tot ik een antwoord kreeg van een vriendin die me uitlegde wat de voordelen waren bij het samenwerken met een vroedvrouw. Zij had een geweldige ervaring met Leila en raadde mij aan om met haar contact op te nemen. Dat heb ik dan ook meteen gedaan.

Al vanaf mijn eerste telefoontje kreeg ik een geweldige service. Nog niets stond vast of ze gaf me al meteen geweldig advies.

Leila hielp ons niet enkel op fysiek gebied maar ook mentaal. En dat is zeker één van haar sterktes! Ze houdt ervan om haar kennis en kunde te verrijken en dat doet ze door zichzelf telkens extra op te leiden.

Nu baat ze ook een babyspa & massage uit. Zalig toch!!!

Vanessa
Alexandre

Ook een recensie schrijven

Strong Testimonials form submission spinner.

Vereist