Tijdens de zwangerschap

Een zwangerschap is steeds een bijzondere reis; als jullie een eerste kindje verwachten maar ook als er al broers of zussen zijn. Het is niet enkel jullie baby die geboren zal worden maar ook een mama, papa (of mee-mama), broers of zussen die hun nieuwe rol in het gezin mogen (her-)ontdekken. Als vroedvrouw kan ik jullie hierin ondersteunen.

Ik neem dan ook graag de tijd om tijdens een kennismakingsgesprek te luisteren naar jullie vragen en bezorgdheden, zowel lichamelijk, emotioneel als praktisch. We bespreken wat jullie mogelijk kunnen verwachten verder in de zwangerschap, tijdens de arbeid en bij de geboorte en ik geef jullie graag informatie rond gelijk welk thema waar jullie nog vragen bij hebben,  zodat jullie vol vertrouwen, goed geïnformeerde keuzes kunnen maken.

Vroedvrouw Leila - Tijdens de zwangerschap

Meestal worden vrouwen in België door hun gynaecoloog of huisarts opgevolgd in de zwangerschap.

Naast de maandelijkse controles bij je arts kan je ook bij mij terecht voor o.a. :

Elke mama heeft recht op 12 prenatale consultaties van een vroedvrouw tijdens de zwangerschap.

Dit omvat mogelijk ook consultaties en infosessies door vroedvrouwen in het ziekenhuis.

Ik ben geconventioneerd en werk met derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat ik enkel een klevertje van uw mutualiteit nodig heb om de betaling van de prenatale en postnatale zorgen met uw mutualiteit te kunnen regelen.

Ik vraag eenmalig 20 euro voor de opstart van het dossier en 7/7 beschikbaarheid  tot jullie baby één jaar is. Aarzel niet om het te melden indien dit een probleem zou zijn, want iedereen verdient de beste zorgen, zonder kopzorgen.

Mijn werkregio’s: 2020, 2660, 2610, 2620, 2627, 2630, 2840, 2845, 2850, …

Maak een afspraak

Heb je een vraag of had je graag een afspraak gewenst? Neem dan zeker contact met me op! Ik ben telefonisch en per mail 7 op 7 bereikbaar.