MeetMyMom

It takes a village to raise a child

African proverb

In veel andere culturen zien meisjes van kleins af aan hoe andere vrouwen ‘moederen’. Jonge moeders worden er na de bevalling ‘gedragen’ door hun vrouwelijke familieleden en vriendinnen, waardoor ze zich gesterkt voelen en tijd krijgen om te groeien in hun moederrol.

In onze huidige samenleving moeten vrouwen na het verblijf op materniteit het grotendeels zelf zien te redden met hun kleine spruit (nadat de partner na 10 dagen weer aan het werk gaat). Ook grootmoeders, zussen en vriendinnen hebben hun dagelijkse verplichtingen waardoor de zorg voor baby, huishouden, eventuele oudere kindjes volledig op mama’s schouders rust.

Dat we met zijn allen de lat zó hoog leggen zorgt ervoor dat er te weinig gesproken wordt over hoe het moederschap ons kan overspoelen en dat de druk best wel kan doorwegen. Geen wonder dat je als kersverse mama je wel eens onbegrepen of eenzaam voelt en behoefte hebt aan verbinding met andere vrouwen die in dezelfde levensfase zitten.

Daarom wil ik heel graag alle mama’s uit de buurt een gelegenheid geven om te ‘ont-moeten’. Een ongedwongen gezellig samen zijn, om met elkaar te delen en van elkaar te leren. Samen met andere mama’s bij een hapje en een drankje elkaar ‘echt’ ontmoeten.

Evenementen

Alle mama’s met kindjes tot 18 maanden zijn welkom op de MeetMyMom evenementen.

MeetMyMom Evenementen

Alle mama’s met kindjes tot 18 maanden zijn welkom.

Op de besloten facebookpagina MeetMyMom’s kunnen alle mama’s uit de ruime regio terecht om elkaar te versterken en ondersteunen in het moederschap.

Hou mijn Facebookpagina in de gaten om niets te missen

Maak een afspraak

Heb je een vraag of had je graag een afspraak gewenst? Neem dan zeker contact met me op!

Ik ben telefonisch 7 op 7 bereikbaar voor dringende vragen.