HypnoBirthing®

She believed she could. So she did.

Omdat ik geloof in de kracht van de vrouw en het belang van een fijne bevallingservaring, zowel voor de ouders als voor de baby’s heb ik me verdiept in HypnoBirthing® volgens de Marie Mongan methode.

Stel u hier maar geen zweverige toestanden bij voor :)

HypnoBirthing® is niets meer dan een diepe lichamelijke ontspanning met een zeer alert bewustzijn. Het is een manier om ouders reeds in de zwangerschap dieper te verbinden met elkaar en hun baby.

Door middel van onderbouwde kennis wordt er vertrouwen in het natuurlijke proces van de  geboorte gecreëerd. Dankzij ontspannings- en ademhalingsoefeningen, visualisaties en positieve affirmaties worden jullie goed voorbereid. De vrouw leert hoe haar lichaam werkt en hoe het reduceren van angst en spanning automatisch de weg vrijmaakt voor natuurlijke pijnstillende hormonen en een vlottere geboorte.

Voor geboortepartners is het fijn om actief deel te nemen en werkelijk iets te kunnen betekenen voor je vrouw in plaats van aan de zijlijn toe te kijken. Het gaat erom dat jullie de regie hebben en in vertrouwen kunnen bevallen.

Kalender 2023

De Hypnobirthing® workshop omvat 5 sessies van 2,5 uur met al het nodige didactisch materiaal (Nederlandstalig handboek), syllabus en audiomateriaal) om thuis de ontspanningsoefeningen verder te optimaliseren.

Het is ideaal om tussen de 20e en 28e zwangerschapsweek te starten. 

Vanaf februari 2023 gaan de groepslessen door in Schelle of in het perinatale centrum Draag-Kracht te Aartselaar, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Uw mutualiteit komt deels tegemoet in de kosten voor prenatale infosessies.

 • Groepslessen
  € 250,00 eigen bijdrage per koppel
 • Individuele
  lessen
  € 475,00 eigen bijdrage per koppel
  Data en locatie: in overleg
Vroedvrouw Leila - HypnoBirthing

Kalender 2023

De Hypnobirthing® workshop omvat 5 sessies van 2,5 uur met al het nodige didactisch materiaal gebruik handboek (Nederlandstalig) , syllabus en audiomateriaal om thuis de ontspanningsoefeningen verder te optimaliseren.

Het is ideaal om tussen de 20e en 28e zwangerschapsweek te starten.

Vanaf 2023 gaan de groepslessen door in mijn praktijk te Schelle of het centrum voor perinataal welzijn  Draag-Kracht te Aartselaar, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Uw mutualiteit komt deels tegemoet in de kosten voor prenatale infosessies waardoor de eigen bijdrage slechts 250,00 € bedraagt.

 • Groepslessen
  € 250,00 eigen bijdrage
 • Individuele lessen
  € 475,00 eigen bijdrage
  Data en locatie: in overleg
Vroedvrouw Leila - HypnoBirthing

Maak een afspraak

Heb je een vraag of had je graag een afspraak gewenst? Neem dan zeker contact met me op!

Ik ben telefonisch 7 op 7 bereikbaar voor dringende vragen.