Bubbles & Cuddles BabySpa

Hydrotherapie voor baby’s lijkt wel een nieuwe hype, toch is het al veel langer bekend dat baby’s zich geborgen voelen in warm water omdat ze zich herinneren hoe fijn het was, toen ze nog  in mama’s buik ronddobberde. Zo zal het gewichtloos drijven (= floaten) in dit warme water een beetje als thuiskomen voelen wat bijdraagt aan een gevoel van ontspanning.  Hydrotherapie bevordert de motorische ontwikkeling van baby’s en kan een heilzaam effect opleveren bij ongemakken als krampjes, constipatie en reflux omdat het zowel de bloedcirculatie als het spijsverteringsstelsel stimuleert.

Babymassage vormt al van in de oudheid de basis van een hechte ouder-kind band. Huidcontact en aanrakingen zijn nu eenmaal een basisbehoefte van baby’s en een waardevolle manier om te communiceren. Daarnaast zorgt massage voor de aanmaak van oxytocine en endorfines en iedereen weet dat je daar nooit genoeg van kunt krijgen. Jullie kunnen voordelen van hydrotherapie versterken door jullie baby voor of na de BabySpa te masseren. Jullie krijgen een initiatie Shantala babymassage, waarmee jullie thuis verder kunnen oefenen en misschien wel opnemen in jullie dagelijks leven. Heeft jullie kindje eerst nog een hongertje? Kwam de afspraak niet goed uit met zijn of haar dutje? Geen probleem, ik rek genoeg tijd uit zodat er geen haastig gedoe aan te pas komt en jullie de tijd hebben om in te spelen op jullie kindje’s behoefte.

Bij Bubbles & Cuddles zijn jullie altijd de VIP’s want het is een privé BabySpa waardoor jullie met volle aandacht bij jullie kleintje zijn. Deze unieke ervaring om jullie kindje te zien genieten van de BabySpa zal ook op jullie een ontspannend effect hebben.

Praktisch 

Voor baby’s van 10 weken tot +/- 8 maanden

Al het nodige materiaal is aanwezig  (badcape, zwemluier, neckfloat of chestfloat, massageolie).

Indien je kindje ziek is of net een vaccinatie heeft gehad, kan je de afspraak beter verzetten naar een ander moment.

Hydrotherapiesessies kunnen kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden tot 6 uur voor jullie afspraak, anders zal er 20 euro onkostenvergoeding aangerekend worden.

Betaling kan ter plaatse cash of met Payconiq

Prijzen

  • Bubbles
  • Babyspa
    € 60,00
  • Bubbles & Cuddles
  • BabySpa en Babymassage
    € 75,00

Op zoek naar het ideale cadeau voor een zwangere, een babyshower of geboorte? Jij bepaalt de waarde van de bon en de gelukkige bepaalt wat ze ermee komt doen. De cadeaubon blijft 6 maanden geldig en kan ingeruild worden voor een Bubbles & Cuddles sessie of een andere workshop.

Reserveren of cadeaubon bestellen

Maak een afspraak

Heb je een vraag neem dan zeker contact met me op!

Had je graag een afspraak gemaakt?